Jdi na obsah Jdi na menu

17. Týden - Tvrdnutí břicha

18. 10. 2015

Tak paráda zmizely mi všechny alergie. Hlavně jsem si užila tu na ořechy. Mohla jsem se jich přejist a nic mi nebylo. Krom toho, že mi z nich bylo pěkně blbě. V 17. týdnu mi několikrát denně tvrdne břicho, i když jsem ještě týden předtím neměla ani sajnu o tom, že něco takového existuje. Ale prý pomáhá hořčík.  V 18. týdnu mám odběr krve v rámci screeningu v druhém trimestru. To to ale letí. Už i břicho mi roste. Až tak, že se mnou přítel nechce mít nic intimního, že je to asexualni...

 

Přibrala jsem kilo a půl, měla bych mít nahoře už minimálně 3 kg.  Takže docela dobrý. Nainstalovala jsem si aplikaci na počítání kalorií a snažím se cvičit, ale to břicho furt ne a ne pryč :-) 

 

Zvracim už jen tak jednou týdně a hlavně o víkendu, je to asi tim, že o víkendech nemám pořádnou stravu. Úplně parádně je mi když jim pravidelně. Ke snídani kruti šunku a pár rajčat, v práci mám ke svačině jahlovou kaši s ovocem, pak jdem na oběd, odpolední svačinu zatím nemám vychytanou, chtěla bych si dávat zeleninu, no a večer vařím večeři,  hlavně maso. Jak se večer pořádně nenajim, tak se v noci budím hlady a nemůžu spát. 

 

Celý příští týden jsem úplně sama v Londýně, to zase bude. A za měsíc se dozvím pohlaví miminka. Blbý je, že to nebudu vědět ještě před londýnem, jelikož tam mají prý levný dětský oblečení. Ale tak co už, stejnak jsem chtěla nakupovat nějaký slušný barvy a ne žádnou modrou a růžovou. 

 

Náhledy fotografií ze složky Testy těhotenství

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář