Jdi na obsah Jdi na menu

18. Týden - Výběr kočárku I

18. 10. 2015

Tento týden je ve znamení toho, že jsem cítila první kopance.  Původně jsem si říkala, jak to asi poznám, ale když to přišlo, bylo to celkem jasný. Den po tom to dokonce bylo i trochu vidět pres břicho, ale schopna jsem to byla vidět jen já. 

 

O víkendu jsme se byli podívat v Hostivici na kočárky. Měla jsem předvybrany Tfk joggster III s 16 palcovyma kolama, ale když jsem ho viděla naživo, tak mě zase tak neuchvatil. Byl sice super vychytaný, ale měl přední kolo na pevno a nešlo s tím vůbec, ale vůbec zatočit. Tak jsem si říkala, že takhle velký kola  jsou až moc. Zvlášť když jsme v sobotu byli na stezce v Hodkovickach a rodiče tam jezdili na bruslích s kde čím. Takže jsem se doma ještě koukala na další varianty a mám nového favorita - Baby Jogger Summit x3. Má menší kola, ale furt dost velký na jakýkoliv sport a zároveň aretovaci přední kolo pro jízdu do zatáček. Jediná nevýhoda je, že nemá nastavitelné madlo a tak budeme muset ty kočárky jet ještě jednou obhlidnout. Navíc jsme se v tom obchodu vzdělali, jak se pracuje s autosedačkou a isofixem. To jsou mi teda věci kolik toho je na ty děti potřeba. Už setrim od ty doby, co jsem se dozvěděla, že jsem těhotná, ale stejnak na to nemám. Kočár cca 20 tis., autosedačka cca 4 tis. a isofix stojí 4,5 tis. takže sedačka bude jistě z bazaru a kočár ještě uvidíme. 

 

Břicho mi naštěstí ještě moc neroste, ale už pribiram, i když moc nejím. Už jsem zpět na svy váze před těhotenstvím, za první tři měsíce jsem totiž zhubla 2,5 kg. 

 

Náhledy fotografií ze složky Testy těhotenství

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář