Jdi na obsah Jdi na menu

31.týden - Multifuknční kolébka Regina

11. 2. 2016

V tomto týdnu miminko měří asi 41 cm a váží už 1,5 kg, je už velké jako ananas! Už otevírá a zavírá oči a pozná noc a den! Přibírá teď každý týden 200 g, takže je potřeba pořádně a rozmanitě jíst! To se ale lehce řekne...

 

ananas.gif

 

 

 

 

 

 

 

 

Poslední čtvrtina začala. Každej den si říkám, že je to sakra neuvěřitelný. Proflakala jsem celý vánoce doma na gauči a cosi mi říká, že to bylo naposled v mém životě. Jedla jsem, co jsem chtěla a přesto jsem na váze nepřibrala téměř nic, ale zaznamenala jsem sádlo na bocích. Všichni mi říkají, jak mám malý břicho a musím uznat, že fakt jo, taky začínám 8.měsíc a furt nosím svoje standardní oblečení. Ale ještě mě furt lidi nepousteji sednout v MHD. Neumím si představit, jak z tohohle pidi břicha porodím dítě, který už teď údajně má 40 cm.  Mám furt chuť na sladky a někdy až takovou zlou, že mám pocit, že omdlím, asi nějaký glykemický problém v těhotenství. Test na cukrovku jsem odmítla, takže bych se měla spíš cukru vyhýbat, kdyby náhodou.  Naposled jsem byla cvičit s trenérem 23. Prosince a tím jsem s ním skončila. Rozhodla jsem se, že budu cvičit sama a za tím účelem jsem zakoupila v lidlu tera band, tak teď už ho jen začít používat. Mezi vánoci jsem i zlenivěla co se týká cvičení svalů pánevního dna, což je chyba. Cvičím je totiž většinou jen v metru, tam si nikdy nesednu a nudím se tam. 

 

 

Multifunkční kolébka Regina

babypoint_regina_2013_01.jpg

Tak ji mám. Rozhodovala jsem se mezi košíkem, postýlkou, vším možným, ale nakonec to vyhrála tato kolébka. Nejlepší na ni je, že je nejvyšší z toho, co se tu dá koupit, takže snad ušetřím svoje záda. I když bych se svými 179 cm snesla i vyšší, ale nic takového není. Teda aspoň ne v mojí cenové kategorii. 

 

Rozhodla jsem se pro použitou, jelikož se to používá jen pár měsíců po narození, takže se to tím miminkem moc nezničí. Ale řekla jsem si, že beru jen po jednom dítěti. A uz jsem jen čekala na tu správnou cenu. Nová se dá koupit od 2300 Kč na tom nejlevnějším eshopu, plus doprava samozřejmě. Tak jsem si říkala, že ji za 1700 Kč budu brát. No ale psala jsem na několik inzerátů a nikdo mi nechtěl na tuto cenu slevit. Už jsem myslela, že to budu brát i za 1800 Kč i víc  když najednou jsem ji objevila jen pár ulic od nás paní prodávala za 1600 Kč skoro nepoužitou. 

 

První dojmy: ježis, to je obrovský (chtěla jsem to kvůli tomu, že se nám postýlka do bytu nevejde), ale je to velký i uvnitř, takže to vystačí klidně i do půl roku.

 

img_20160218_125619.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takhle vypadá moje nachystaná a vypraná, odstranila jsem původní zvířátka na kolotoči a dala tam svoje

 

Použití kolébky

Vzhledem k tomu, že návod na tuto kolébku je velice nedostatečný a já jsem s tím neskutečně laborovala, třeba někomu pomůžou moje zkušenosti. Postýlka by jednoznačně potřebovala redesign, vychytat mouchy, ale jinak za tu cenu je dokonalá.

1. Rameno není otočné, ale jde sundat

img_20160217_190721.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bohužel to nevymysleli lépe a musí se to odšroubovat, jsou tam dva křížové šroubky

 

 

 

 

 

img_20160217_190754.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Z ramena vede kabel dospod kolébky k bateriím

 

 

 

img_20160217_191138.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drátek se musí rozpojit (co nejde silou, jde ještě větší silou)

 

 

2. Jsou potřeba tři baterie velikosti AAA

img_20160217_190541.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Baterie se dávají dospod pod postýlku a opět je potřeba šroubovák...a dělá se to pěkně blbě

 

3. Skoro všechno se dá prát, kromě boudičky

img_20160217_150744.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Takhle vypadá kompletně svlečená postýlka, sundání všeho bylo celkem intuitivní, je to na suché zipy a patenty. Bohužel boudička prát nejde, je napevno přišitá k těm drátům. Spodní polička jde určitě taky sundat, ale na to jsem se vykašlala. Normálně jsem to všechno sakum prdum hodila do pračky a nic se tomu nestalo (narozdíl od potahu na autosedačku Maxi Cosi :-D)

 

 

4. Kolečka jdou zamknout či zaklapnout a pak můžete na nohách houpat

regina2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kolečka jdou zaklapnout dovnitř do noh - zde fotka se zaklapnutými, můžete jentak houpat. Všechna 4 kolečka jdou samozřejmě lehce zablokovat, aby nemohla jezdit.

 

 

 

Náhledy fotografií ze složky Testy těhotenství

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář