Jdi na obsah Jdi na menu

4. a 5. inseminace

9. 4. 2015

První zklamání v Gennetu – nepovedená inseminace. Když probíhala ta první v Gennetu, celkově již čtvrtá, byla jsem nadšená profesionalitou přístupu. Před samotnou inseminací mi dali do ruky stříkačku s upravenými spermiemi a já zkontrolovala jména na ní. Zákrok provedla samotná doktorka a ještě potom zkontrolovala, v jaké fázi je folikul. To v Heliosu jsem si nikdy nebyla jistá, jestli mě tam dávají správné sperma. V Gennetu mě ale trochu zarazilo, že jsem po výkonu rovnou mohla jít domů, v Heliosu jsem totiž 20 minut zůstala ležet.

No a pak už je to všechno stejný, jdu zpátky do práce a sperma mi stéká do kalhotek, to zrovna příjemný není. Doktorka řekne – dneska styk, zítra styk, ať máme větší pravděpodobnost. V Heliosu jsme za jednu inseminaci platili 2500 Kč a v Gennetu mi řekli, že mám nárok na 6 inseminací za rok zadarmo.

 

No a teď k té nepovedené inseminaci. Zapomněli mi dát nádobku na domácí odběr spermatu a tak jsem tam odpoledne volala, jestli můžu koupit v lékárně zkumavku a přinést to v ní. Řekli mi, že to není problém a nadiktovali mi přesně jakou mám koupit – bílou a neprůhlednou, že když řeknu zkumavku na sperma, že budou vědět. No a když v tom následující den partner přinesl sperma, tak mu to odmítli, že to není v jejich atestovaném kelímku. To mě fakt naštvali.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář