Jdi na obsah Jdi na menu

Akupunktura na podporu plodnosti

 Tak jsem zase na přiblblých fórech o mateřství vyčetla super reference na jednoho akupunkturistu z Brna, který se přímo specializuje na podporu plodnosti. Tak jsem se objednala a dostavila, ale bylo to trošku zklamání. Pan doktor mě vůbec nevyšetřil a rovnou mi zabodal jehličky na běžné nervové dráhy, nic speciálního na otěhotnění (jak jsem si vydedukovala dle mapy bodů na těle, která visela na zdi). Když jsem ho žádala o komplexní vyšetření, zda by z pohledu čínské medicíny mohl zjistit, co mi je, řekl, že jsem moc mladá a že žádné nemoci mít nebudu. Po delším naléhání svolil, že mne vyšetří asi za 3 týdny. 

Byla to moje první zkušenost s akupunkturou v životě a musím říct, že krom přístupu doktora to teda nebylo vůbec marné. Přišla jsem tam šíleně vystresovaná z práce, protože jsme se zrovna stěhovali a on mi bodnul doprostřed hlavy nějakou jehlu a já během 5 minut usnula jako mimino přímo na pracovním stole. Bylo cítit, že ty body jsou skutečně dobře zapíchnuté, prostě jsem to cítila. Od teď mě čeká jedna akupunktura za 280 Kč na hodinu týdně. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Laky - Harmonie organismu i duše

13. 9. 2014 7:40

Otěhotnění je "dar" a pokud máte sama k sobě přístup, který neumožňuje otěhotnění tak se to nepovede.
Dejte si dopořádku všechny meridiány a hlavně ledviny (tam je základ života).
Pak to půjde samo.

HAnka - Držím palce

12. 3. 2014 11:28

Tady je docela hezky rozepsané z pohledu čínské mediciny jak na problémy s otěhotněním. http://www.patentnimedicina.cz/cz/ze-supliku-tcm/neplodnost-z-pohledu-tcm
je tu i možnost zdarma poslat fotku jazyka a nechat si poradit bylinky.
Každopádně akupunktura je tady dobrá věc a držím palce, ať se miminko podaří!!! Já už děti mám, bojuji s detoxikací. OD řijna a zatím je to všechno taky jen horší a horší....ale věřím, že jsou to jen ta svinstva co jsem si nastřádala a pak bude líp. Jenom vydržet :-)) Hlavně ty řeči v okolí a v rodině.