Jdi na obsah Jdi na menu

Vyšetření před 3. IUI

 Tak jsem na doktorech vydyndala, ať mě vezmou na folikulometrii o dva dny dřív než je běžné, když mám tak krátký cyklus. Takže 11 den cyklu jsem tam šla a nebyl tam ani malý folikulík, tak mě pozvali o dva dny později, tedy 13 den cyklu a našli mi tam 4 konformní folikuly a hned mi chtěli cpát nějaký prášky, že mi nezrajou folikuly. Když jsem říkala, že jsem s tím doteď problém neměla, tak na to nebrali ohledy. Tak jsem musela s pravdou ven, držela jsem 7-mi denní hladovku a ta mi pravděpodobně posunula cyklus. Původně doktor říkal, že by mi posunout cyklus neměla, ale když jsem mu řekla, že u všech mých hladovek se mi cyklus posunul, znejistěl, pozval mě proto na další ultrazvuk na 15 den cyklu. 

O poznámkách, které měl na můj sedmidenní půst se ani zmiňovat nebudu, ale beru to tak, že dokud to nezkusil, nemá mi do toho co mluvit. 

Tak ultrazvuk 15. den cyklu taky nic neukázal a lékař mi řekl, že tento cyklus vynecháme inseminaci. Zřejmě stále nepochopili, že hladovka odkládá cyklus a k ovulaci stále nedošlo. No asi to zkusíme tento cyklus přirozeně. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář