Jdi na obsah Jdi na menu

Zapečené brambory s jogurtem

20. 2. 2013

 Pro 2 osoby:

Tři brambory oloupeme a nakrájíme na plátky. Pekáček vyložíme vrstvou brambor, vymazávat ho nemusíme, brambory osolíme a přidáme koření, např. bazalku. Na vrstvu brambor dáme vstvu anglické slaniny a na ni opět vrstvu brambor, brambory opět osolíme a znovu dáme koření. Na vrch dáme rajčata a vše zalijeme jedním velkým bílým jogurtem. Pečeme zhruba 25 min a navrch dáme mozzarelu a dopečeme ještě 5 minut.

Výborná večeře, zaručuji, že se budete olizovat až za ušima. Ještě tip na závěr, pokud večeři uvaříte například o hodinu dřív a necháte v teplé troubě, bude ještě více vynikající.

 

Náhledy fotografií ze složky Brambory s jogurtem

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

lola - recept

30. 8. 2016 22:31

Super recept vyzkoušíme
.ale nepsala jsi náhodou že nejis maso a nepijes mléko?no ta anglická slanina je z masa a ta mozzarella je z mléka.tak jak to tedy je???

IDA - Re: recept

30. 4. 2017 12:56

Jsou to staré recepty, dříve jsem to jedla. Pro inspiraci :-)