Jdi na obsah Jdi na menu

7-mi denní hladovka s pitím uriny

26. 6. 2013

1. den ráno 68,8 kg

hrozný hlad, k večeru únava a mírná bolest hlavy, moč bez chuti, jelikož jsem předtím dodržovala vitariánskou stravu, hrozný zápach z úst, byla jsem podrážděná

 

2. den ráno 67,8 kg

šílená únava a zpomalené reakce, bolesti nohou, jak kdybych uběhla maraton - takové unavené nohy, večer zase bolest hlavy, moč chutnala hořce, byla jsem nemluvná a tak jsem se radši zavřela do kuchyně s těstem na 40 jahodových knedlíků

 

3. den ráno 67,3 kg

ráno mě zase bolely nohy, ale nějak kolem poledne se to zlomilo a mě se na tváři objevil úsměv, měla jsem spousta energie, že jsem uvařila s radostí kotlety na smetaně (samozřejmě jsem je nejedla), hlad už téměř přechází, moč je kyselá

Dnes jsem si koupila lakmusové papírky, abych si změřila moč - vyšlo mi PH 5, vysoký stav ketonů a extrémní stav hemoglobinu, což mě trochu znervoznelo, ale pak jsem si na internetu dohledala, že je to v pořádku. Protože s uživáním urinoterapie nastupuje dříve proces očišťování těla a kyselé prostředí znamená, že se v těle spalují nežádoucí látky. Všimla jsem si, že tentokrát nemá moč tak hnusnou chuť jako v předchozích dvou a tří denních hladovkách - taky už jsem mezitím zvládla spoustu očist.

 

4. den ráno 66,1 kg

ráno jsem se probudila se šílenou únavou, ale během dne se to nějak rozhýbalo a už jsem nebyla unavená, moč máš šíleně hořko kyselou chuť, že mám problém to vypit, večer jsem si dělala klystýr a tekla jen žlutá voda (ale hodně žlutá), asi žluč, přes den se mi taky stalo, že jsem ucítila jak mi teče krev ze zubu, tak jsem ji vycucla a vyplivla - byla to hnusná krev taková matná a s kousky, pak už nic dál neteklo - asi zánět, který odešel. Také jsem v záchodě zaznamenala prvního vyvrženého červíka, asi 15 cm dlouhého - možná malá škrkavka.

 

5. den ráno 65,6 kg

unavená nejsem, tak si dělám klystýry, které jsou opět plné žluči a kvasinek. každý den si dělám džala néti, ale poslední dva dny to k nevydržení pálí. Dnes se objevil zase hlad, ale dá se to přežít. Odpoledne jsem si koupila Zaječickou a celou jsem ji vypila, to, co ze mne vychazelo se neda slovy popsat. Černá voda v tom nějaké nitky a kvasinky. Hnus. Rozhodla jsem se, že si do konce půstu každý den dám jednu lahev zaječické. Pak dva velké bílé kusy nějakého parazita.

 

6. den ráno 64,5 kg

Dnes dopoledne mne postihla acidotická krize, která trvala asi od 10:00 do 14:00 pak nastal výrazný přísun energie, že jsem zvládla 30 km na kole i s výraznými výšlapy. Večer po zaječické nic zajímavého.

7. den ráno 64 kg

Dnes ze mne tekla po zaječické jenom tmavá voda, večer jsem dostala šílený hlad, tak jsem myslela, že už to ukončím, ale vydržela jsem.

návratovka 1.  den ráno 63,5 kg - přes den PH 6

Po ránu jsem začala napařenou paprikou, k obědu dva banány a k večeři šťáva z mrkve a červené řepy.

návratovka 2. den ráno 64,3 kg - přes den PH 6

po ránu šťáva z mrkve a okurky, ke svačině oloupané rajče, k obědu rajčatová polévka, ke svačině pár mandlí a pár sušených švestek, k večeři šťáva z mrkve a červené řepy.

návratovka 3. den ráno 

po ránu šťáva z okurky a mrkve, ke svačině rajčata, k obědu vařený květák.

Zbytek návratovky jsem totálně zazdila a na tváři mi vyskočilo hluboké akné, ještě týden po skončení návratovky se dávám do pořádku. :-(

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář