Jdi na obsah Jdi na menu

Druhá očista jater s epsomskou solí

14. 7. 2013

Nedodržela jsem ji úplně do puntíku - půlhodina sem, hodina tam. Ale výsledek byl ohromující stejně jako minule, kaménky byly bílé, hnědé, zelené, spousta šupinek. Asi 40 velkých kamenů velkých jako hrášek, i větší. Druhá a třetí procedura by měla být dle teorie nejúčinnější, tak to asi platí. Tentokrát bylo kamenů více než minule, ale ne o tolik.

 

Při druhé očistě jsem použila epsomskou sůl, kterou jsem si koupila od firmy Fichema úplně za pusu. Je to potravinářská kvalita, ale žádný problém není, vše fungovalo jak má. Dokonce jsem zvýšila dávku olivového oleje i grepů. Tentokrát mi vůbec nebylo zle, už žádné zvracení, proběhlo to úžasně hladce. Probudila jsem se v 5 ráno a dala si další várku epsomské soli, další várku v 8. Pár klystýrů a kamínky vycházely jedna radost

Mám sice pořád pochybnosti, zda opravdu vycházejí žlučové kameny, nebo zda se olivový olej uvnitř těla srazí do takovýchto kuliček. Je mi 25 a žiju zdravě a padá ze mně tolik kamenu? Možná uvěřím, až po několikáté očistě, až po vypití olivového oleje nevypadne nic. Také mne motivují příběhy lidí, kterým kameny našli na ultrazvuku a po procedůře už nebyly. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář