Jdi na obsah Jdi na menu

Moje první očista jater s epsomskou solí

10. 5. 2013

Můj průběh očisty jater: V lékárně je třeba koupit epsomskou sůl neboli hořkou sůl neboli síran hořečnatý heptahydrát neboli MgSO4 x 7H2O. V lékárně se mi ho zdráhali prodat i když jsem jim řekla tento její vzorec. Nakonec jsem je nějakým záhadným způsobem umluvila, ale stejně mi byli ochotni prodat jen 100 g. To na jednu očistu bohatě stačí. Dále je potřeba pořídit si jeden grep nebo dva citrony a olivový olej.

Také jsem zkusila svoji první opravdickou očistu jater s epsomskou solí, olivovým olejem a grepem. Dokonce jsem se trefila i do správné fáze měsíce, tedy den před novem, dne 9.5.2013 (což jsem zjistila až následně). Dosud jsem zkoušela jen takovou pseudo očistu jen s olivovým olejem a citronovou šťávou.

18:00 - první dávka epsomské soli
nic se neděje, sůl není vůbec hnusná, jen trochu hořká

 

20:00 - druhá dávka epsomské soli

 

20:20 - první vyprázdnění
cítila jsem bublání ve střevech, jak se horčíková sůl propracovávala na konec střeva, stolice byla vodová s velkými kvasinkami

 

22:00 - 180 ml grepové šťávy + 120 ml oleje
pěkně promíchané dohromady, je to mnohem hnusnější než epsomská sůl, ale v těle to nic zajímavého nedělalo, pořád jsem jen cítila bublání epsomské soli ve střevech

 

1:40 - probuzení v noci
bylo mi neskutečně těžko od žaludku, přemýšlela jsem, jestli mám jít zvracet, ale naštěstí jsem to zaspala

 

5:00 - ranní probuzení
stále mi bylo špatně, ale šla jsem vypít novou dávku epsomské soli

 

5:10 - vyprázdnění, vodová stolice

 

5:20 - pořád mi bylo špatně a tentokrát jsem to neudržela a musela zvracet (oranžová a hořká voda), bylo mi pořád zle, tak jsem si lehla a ještě usnula

 

7:00 - poslední dávka epsomské soli
když jsem se v 7 ráno probudila, překvapivě už mi nebylo zle a odhodlala jsem se k další epsomské soli

 

7:20 - bublání ve střevech a další vyprázdnění, už tam byly kaménky (asi 30 malinkých a 5 větších, které měli v průměru cca 0,5 cm), okamžite jsem nasadila klystýry - 3x napuštění vodou + 1x jogurtem, pak vyšlo ještě dalších asi 30 miniaturních kamínků

 

7:30 - trocha rýže

 

9:00 - banán

 

10:00 banán

 

12:00 - proběhlo vyprázdnění - ještě mnoho kamenů a docela velkých

následující den ráno cca 8:30 - ráno vyprázdnění s obrovskými kameny, tentokrát nebyly zelenkavé jako doposud, ale bílé a obrovské! Snad 3 cm dlouhé a 1 cm široké a podobně a bylo jich asi 20. Poznala jsem je protože plavaly na hladině a uvnitř byly zelené.

Pár ukázek kamenů: https://www.google.cz/search?q=gallstones&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=6KWPUbalAsbbsga98IGgDA&ved=0CAoQ_AUoAQ&biw=2051&bih=900

 

Já jsem ty své největší bohužel nevyfotila, jen pár menších. Když vylezly ty obrovské byla jsem z toho v šoku, že jsem je radši spláchla.

 

A pocity? Cítím se normálně, úplně jako včera, ale jsem ráda, že ze mě ten sajrajt vypadl. Říká se že první očista není tak razatní, že toho více vypadně při dalších očistách - tak uvidíme. Očista samotná nebyla nijak nepříjemná a nebýt toho zvracení, nikdo by si doma nevšiml, že je něco jinak. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Marta - očista

7. 3. 2017 10:34

Taky jsem podstoupila očistu,nic ze mne nevyšlo,ale při námaze (běh) cítím tlak v pravém podžebří. Myslím si,že mi ty kamínky tam zůstaly,a chce to zopakovat.Poradí někdo?

helík - Poznatky

21. 3. 2016 8:09

Kůru jsem absolvovala před měsícem. V noci mi bylo na zvracení, ale vydržela
jsem to a ráno jsem byla překvapená, kolik toho ze mě vyšlo. Zatím dobrý netrápí mě neustálé pálení žáhy a bolesti žlučníku. Přestože noc byla zlá-určitě
to ještě jednou zkusím, jelikož se cítím líp. Hela

Maruška - rostlina na jaterní detoxikaci

30. 7. 2014 11:46

Kamarád mi kdysi dávno doporučil tuhle rostlinu: http://www.prodejbylin.cz/ostropestrec_plod/index.html. Používá se především jako stimulant jaterních funkcí při různých chorobách a stavech ohrožení jater a tedy v podstatě k nejen jarní očistě organismu.

pathatique - ........jak můžou kameny plavat ?

17. 12. 2013 9:06

Děkuji za popis očisty.
Sorry, ale jak můžou kameny plavat ?
Nebo to bylo něco jiného ?

Ls.lucki - Re: ........jak můžou kameny plavat ?

17. 12. 2013 17:15

Plavou, protože jsou to cholesterolové usazeniny, kaménky, kuličky. Když se nahřejí změknou. Je to vlastně tuk.

vitalij - šílený amaterismus

10. 11. 2013 13:20

Takto pročistit játra je něco šíleného a lidi, kteří šíří tyhle návody by měli zavírat, aby neškodili!! Tělo totiž musí projít min. 14 dnů očistnou ledvinovou kůrou a týden před tímhle jaterním šokem se musí zbavovat parazitů, které jsou v játrech přítomni. Den předem se nejí tučná jídla, pouze vařené cerálie či ovoce, chléb a med žádné máslo ani mléko! Brambory a zeleninu vařit jen v páře či vodě. Pokud má dojít k pití oleje a štávy z grepu, např. ve 22:00 hod., pak od dvou hodin odpoledne se nesmí jíst a pít! V 18:00 a ve 20:00 se vypije hrnek hořké soli. S večerním vypitím mixu oleje a štávy se musí užít cca 5 tablet alfa-aminokyseliny a vzít si tak 1 tbl Stilnoxu, jinak to bude pro takto experimentujícího blázna nejhorší noc v životě, co dosud zažil. Ráno po probuzení se vypije další dávka hořké soli, ale pokud je člověku blbě, tak musí s pitím počkat. Neměl by vypít další dávku soli před šestou hodinou ráno! A za 2 hodiny potom vypít čtvrtou dávku. Po této čtvrté dávce se za dvě hodiny pije maximálně ovocná štáva. . Takhle se z těla vyplaví tisíce kaménků a né pár desítek, protože celá příprava v článku je prostě blbě od A až po Z!! Ale, kdo chce tam, pomozme mu tam, že!? Ale pomoc musí být alespon trochu profesionální!

IDA - Re: šílený amaterismus

15. 11. 2013 18:02

Díky za Váš názor.
Jako odpověď na Vaši otázku bych ráda upozornila, že na těchto stránkách neprezentuji žádné návody, jen uveřejňuji své zážitky a zkušenosti s očistami. A vzhledem k tomu, že své zdraví mám nejradši na světě, nastudovala jsem na toto téma mnoho knih a pustila jsem se do nich až po několikaměsíčním diskukutování s lidmi, kteří toho mají již spoustu za sebou. Co se týká tablet alfa-aminokyseliy a Stilnoxu, tak o tom jsem se bohužel v žádném ze svých zdrojů nedočetla. Prosím, pokud můžete přidejte zdroj svého návodu.
Dále jsem měla za to, že jsem zde dosti jasně uvedla, jak po sobě jdou očisty a že před očistou jater následují zhruba 2 měsíce předchozích očist:

Po mnoha, často marných, pokusech jsem přišla konečně na to, jak provést kvalitně očistu a detoxikaci celého těla. Tento postup bude jistě prastarý a i já jsem si na sobě ověřila, že není radno některé procedury míchat nebo přeskakovat. Toto je můj harmonogram, který jsem na sobě aplikovala

1) Očista žaludku (Vamanadhautí) - 7 dní - zvracení

2) Očista střev - 120 dní přerušovaně (i v čase ostatních očist) - klystýry, šankhaprakšalana

3) Očista jater - 8 dní - olivový olej s citronem

4) Očista plic - 2 dny - křen s citronem

5) Očista kloubů odstranění usazenin - 13 dní - bobkový list

6) Očista ledvin - 10 dní - meloun, červená řepa, lněné semínko

7) Očista lymfy - 3 dni - sůll a citrusová šťáva - sem jsem zatím nedošla

8) Očista cév - sem jsem ještě nedošla



Toto je očista tak rychlá, jak jen může být, standardně může trvat i rok. Protože poprvé se procedury nemusí povést a celé se to protahuje. Důležité je před procedůrami dodržovat stravovací a pitný režim - vyřadit lepek, mléko, maso, cukr a pít minimálně 2 litry denně, ideálně 3l. Prováděla jsem u toho ještě podpůrné procedury, aby všechny orgány byly krásně vypulírované.

IDA