Jdi na obsah Jdi na menu

Očista jater olivovým olejem

25. 4. 2013

 Tak jsem včera vyzkoušela očistu jater olivovým olejem a citronovou šťávou. Bylo to založené na tom, že se dva dny držela vegetariánská strava v mém případě vitariánská. V den očisty se pije dopoledne jen jablečná šťáva, já jsem teda jedla hodně jablek místo šťávy. Odpoledne už se nic nejí, jen pije. Kolem 17. hodiny se začnou nahřívat játra (pod pravým žebrem) naplněnou lahví s horkou vodou a v 19. hodin se začne se samotnou kúrou - každou čtvrthodinu 3 lžíce olivového oleje a hned na to 3 lžíce citronové šťávy až do 20. hodin - tedy 4x 3 + 3 lžíce. Pak se co nejdéle nahřívají játra a jde se spát. Po této kůře by se měly škodliviny z jater vyloučit do 24 hodin. Při první stolici, která by měla být urychlená olivovým olejem byste měli najít v záchodě žlučové kameny. Kamínky by měly být zelenkavé.

Pití oleje je teda pěkný hnus, olej mě pálil v krku, ale tuto kůru jsem poctivě udělala i s tím, že jsem si před tím několik dnů vyplachovala střeva klystýry. Bohužel jsem v záchodě žádné kamínky nenašla. Buď nemám zanesená játra (čemuž bych se divila) nebo tato kůra byla moc slabá. Každopádně se nic nedělo, ani jsem nešla dopoledne se vyprázdnit, až kolem jedné hodiny jsem si udělala klystýr a také nic. Existuje totiž další kůra s přidáním epsomské soli. Pak další kúry kdy se po ránu pije podobná směs olivového oleje a citronove šťávy.

 

Edit 26.4.2013 Tak po druhé noci po procedůře jsem zpozorovala zhoršení kůže mezi a nad obočím, což podle diagnostiky obličeje (http://reiki.svet-stranek.cz/nova-stranka-222054/) znamená játra - to by odpovídalo. V těchto místech jsem nikdy problémy neměla, takže se přece jenom něco děje - to mám radost. 

Edit 27.4.2013 Tak akné se neskutečně zhoršilo, je to nejhorší, kdy jsem h okdy měla. Plné čelo hlubokých vředků, také tváře, lícní kosti. Díky bohu že jsem jsem stále na vegetariánské stravě, skoro vita, předpokládám, že jinak by to bylo ještě horší. Problém s akné po této očistě nastat může, avšak jen pokud máte zanesená střeva. Což já nemám, takže tomu moc nerozumím. Delší dobu jsem na vegetariánské stravě, 14 dní předtím jsem byla na vitariánské a týden předtím jsem jedla jen raw. Dva dny před touto očistou jsem si udělala Sankhapraksalanu a pak jedla jen jablka. Navíc již několik měsíců provádím klystýry, povětšinou urinou. Ve fotogalerii, co mi naskákalo na čele, je to teda nekvalitní fotka, ale předtím jsem měla na čele tak 4-5 nedokonalostí a rozhodně to nebylo nikdy takto zhnisané a červené :-(

Edit 2.5.2013 Tak jsem si udělala pořádný klystýr a akné neskutečnou rychlostí zmizelo. Nejdřív jsem si udělala kávový klystýr z litru, držela ho tak 5 minut a pak litr ranní uriny, ten jsem držela 20 minut a akné jako zázrakem zmizelo :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Očista jater

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář