Jdi na obsah Jdi na menu

Očista bobkovým listem

30. 4. 2013

Procedůru jsem dělala podle obvyklého receptu - jedno balení bobkového listu (4g nebo 5g) vařit 5 minut ve vodě a pak nechat v termosce odstát několik hodin (ideálně přes noc). Po této době listy vyndat a po panácích pít v průběhu celého dne. Toto opakovat tři dny po sobě.

 

Věděla jsem, že bobkový list je v tomto ohledu dost nekompromisní a pokud na něj tělo není připraveno - to znamená pořádně vyčištěná střeva. Aby se toxiny mohly vyloučit do střeva a odejít. Proto jsem si udělala odvar a nechala ho vyluhovat jen 3 hodiny a pak jsem ho pila. Po prvním dnu jsem nezaznamenala nic, po druhém taky nic a třetí den jsem už nezačla, jelikož jsem dostala salmonelu :-) (viz jiný příspěvek). Budu to muset opakovat, ale nezaznamenala jsem nic co se píše, že se má stát, masivní vylučování hlenů, bolest hlavy a někdy i růžová moč, jak se vyplavují toxiny - prostě nic. Možné je, že jsem si už ledviny pořádně vyčistila nedávno, kdy jsem pila hodně řepné šťávy.

 

Edit 2.5.2013 Tak ani po týdnu po kůře se nic neděje.

 

Náhledy fotografií ze složky Bobkový list

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Denny - Už jsem přečetl

19. 12. 2019 10:22

To buď ráda, že tě při očistě kloubů nic nepostihlo Můžeš to vysvětlit tím, žes byla velmi dobře vyčistěna a uvolňující se soli mohly být "pokojně" vylučovány všema sliznicema (především čistými střevy). A nebo jsi nedodržela dietní opatření a během dne jedla, pak se žádná očista nekonala.
Já když jsem tuto očistu před léty dělal poprvé, tak až tak dobře jsem vyčistěný nebyl a k večeru se vše začalo masivně uvolňovat dýchacími cestami a vnitřními orgány. Výsledek byl pořádná "herxka" a několikadenní teplota s pocitem jako při chřipajzni! Tak asi tak .....
Hezké dny D.