Jdi na obsah Jdi na menu

Očista žaludku Vamanadhautí

2. 5. 2013

Toto je honosně nazvané zvracení. Konkrétně uměle vyvolané pošimráním prsty v krku. Je to účinná očista žaludku, jelikož vyzvracíte chuchvalce a hleny které zbytečně v žaludku překážejí kvalitnímu trávení. Samozřejmě je nutné tuto proceduru aplikovat na lačno, jinak byste vyzvraceli jen jídlo a to není cílem. 

Taky mohu potvrdit, že takto uměle vyvolané zvracení na lačno je úplně jiné, než když zvracíte, když je vám špatně. Takto se prostě vyzvracíte a pokračujete dál v tom, co jste do té doby dělali, není vám vůbec zle. 

Provede se to tak, že člověk vypije litr vody a pak zvrací ideálně do umyvadla aby viděl co z něho vypadlo. A zvrací tak dlouho, dokud nezačnou padat žluté kusy - žluč případně jiné sajraty, ty však začnou padat až úplně ke konci zvracení.

 

Ani mě se první zvracící pokusy nepovedly ukázkově a nevyzvracela jsem nic barevného, krev a podobně, ale neskutečné, ale neskutečně množství hlenů, ale i to je dobrý začátek - hleny jsou zlo. Taky jsem po akci měla červené oči, ale nakonec jsem vše natrénovala a není žádný problém. 

 

Tato procedura by se měla 7-14 dní každý den na lačno a měla by taky spravit roztaženžý tvar žaludku přežíráním. Pak by mělo stačit udržovací akce jednou za  měsíc.

 

Edit 3.5.2013 Tak po včerejší akci Vamanadhautí jsem byla znechucená. Rozedraný krk od neustálého vyvolávání zvracení, oteklý obličej, červené oči, že jsem dnes neměla vůbec chuť pokračovat. Vzpoměla jsem si, že na internetu radili na vyvolání zvracení husí brko, nepřikládala jsem tomu vůbec význam, jelikož kde sehnat husí brko?... V tom mě napadl spásný nápad, ustřihla jsem jednu část z mašlovačky, která je z per, taková ta klasická, co mají babičky. Je sice už roky nepoužívaná, ale co, lepší než ten včerejšek. A šlo to s tím úžasně - jedno polechtání - jedno zvracení. Měla jsem dnes odzvraceno za 5 minut. Včera to bylo 20. Jsem dnes při pátku nadšená :-)

 

 

Náhledy fotografií ze složky Očista žaludku

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

buli - děkuji

5. 2. 2016 18:13

skvělý pomocník při anorexii. Jen tak dál a

IDA - Re: děkuji

11. 2. 2016 8:59

Hezký den, tuto očistu nedoporučuji mentálně narušeným jedincům. Záleží u ní totiž, za jakým účelem jí děláte...

Jíťa - Dotaz

21. 2. 2015 12:09

Ahoj :-) Chtěla bych se zeptat, jak dlouho po vamanadhautí jíš a co třeba? A jaký máš po zbytek dne jídelníček? Díky moc :-)

IDA - Re: Dotaz

30. 3. 2015 15:56

Snažím se jíst nedráždivou stravu, např. rýži. Představuji si, že žaludek tímto přišel o spoustu žaludečních šťáv, takže něco, co se mu dobře tráví.

Ida