Jdi na obsah Jdi na menu

Válení oleje v puse Oilpulling

24. 4. 2013

Zní to hnusně a také pro začátek je to celkem nepříjemné, ale pomáhá to. A co bych neudělala pro svoje zdraví. Každé ráno ihned po probuzení si dát do pusy lžíci oleje a převalovat ho všude v puse - na jazyku, mezi zuby, kolem dásní.

Musí se to dělat hned po ránu, protože v noci tělo vyloučí právě do pusy spoustu toxických látek. Tyto toxické látky se navážou do oleje, který se pak musí bezpodmínečně vyplivnout, protože tělo do tohoto oleje vyloučí všechen sajrajt co jen po ránu může. Když jste tuto proceduru udělali dobře, olej zbělal a má konzistenci jako mléko. Je potřeba po tom pořádně vypláchnout pusu!

Ideální je slunečnicový nebo sezamový olej, nejlépe bio. Já jsem si koupila v DM slunečnicový kolem 60 Kč.

Účinky by měly být vidět už po týdnu nebo dvou aplikování. Léčí to spoustu věcí, ale to, co uvidíte hned je účinek na akné a kvalitu kůže. Mělo by to vybělit zuby, vylepšit vlasy a zrušit problémy s kruhy pod očima.

Ideální je si ještě po této proceduře vyčistit lžičkou jazyk. Oškrábnout nečistoty z jazyka.

Ve fotogalerii foto toho, jak má vypadat olej po vyplivnutí. Pokud je žlutý, váleli jste moc krátkou dobu. Musí být úplně bílý.

 

Edit 2.5.2013 Tak už pár dní každé ráno provozuji Oilpulling aneb převalování oleje v ústech a rozhodně zaznamenávám změny, ale ty které jsem rozhodně nečekala. Snažila jsem se s tím vypudit akné, ale pomohlo mi to  na něco jiného, na kůži na nohách. Mám už od dětství šíleně suché nohy a po těch pár dnech sleduji něco úžasného, ráno se probudím a nemám suché nohy. Mělo by se to sice převalovat v puse 20 minut, ale zvládám jen 5-10 min, vzhledem k tomu, že po ránu není moc času a i tak účinkuje. Kéž by to ještě zabralo na ty zuby :-)

 

Náhledy fotografií ze složky Oilpulling

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Aodociossy - Understanding Blood Pressure Readings

7. 10. 2018 10:23

Pression arterielle est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/commander-cialis-par-internet/