Jdi na obsah Jdi na menu

Česnek

17. 4. 2013

 Česnek údajně dokáže zahubit až 60 % parazitů, tak proč to nezkusit. Česnek ještě nikomu neublížil Začala jsem ho jíst všude kudy jsem chodila. Bohužel příteli to začlo vadit. Jedla jsem zhruba 2 stroužky odpoledne a 3 večer, ráno už česnek nebyl cítit, když jsem šla do práce.

Pak jsem našla skvělý způsob, jak trochu zrušit zápach z česneku. Vylisuji ho a nacpu do prázdných tobolek velikosti 00 - tzn. těch největších. Česnek putuje přímo do žaludku, sice je pořád trochu cítit, ale je to mnoohem lepší. Samozřejmě je nejlepší si koupit kvalitní český česnek. Španělský a čínský jsou na nic, toho byste museli sníst zhruba 5x tolik a navíc mnohem rychleji podléhá plísni.

Jinak taková dávka česneku, jako jsou dva stroužky najednou je celkem síla, zvedá se mi trochu žaludek, je potřeba to trochu zajíst.

Zhruba po čtyřech dnech takového hojného pojídání česneku jsem zaznamenala zajímavé věci. Ještě k tomu musím dodat, že už týden předtím jsem se stravovala jen zeleninou a při česneku jsem s tím pokračovala. Hodně se mi zhoršil ekzém a začala jsem mít tak suché nohy jak nikdy - úplné šupiny, které jsem musela mazat několikrát denně. Nevím jestli to byla herxheimerova reakce na vymírání nějakých parazitů. Co se týká akné, tak to se naopak trochu zlepšilo, ale předpokládám, že je to díky klystýrům.

 

Edit 27.4.2013 Pokud chcete používat česnek a nechcete, aby z vás byl cítit, použijte mikroklyzma s česnekem. Účinkuje perfektně a není cítit nepříjemný zápach z pusy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář