Jdi na obsah Jdi na menu

Cysty

17. 12. 2019
Chodím několik měsíců na nativy, pokud to jde. Minulý měsíc jsem navic poprvé zkusila Clostibegyt a měla po něm 2 vajíčka, ale nevyšlo to. Jedno se neoplodnilo a druhé se přestalo vyvíjet. Tento cyklus (následující po Clostibegytu) mám na jednom vajecniku velkou cystu 2,5 cm (pravděpodobně po tom Clostibegytu) a na druhém asi folikul, ktery má 9. den cca 15 mm. Normálně mívám 9. den už 17-18-19 mm. Máte někdo zkušenost, že vyšel nativ, ačkoliv na druhém vajecniku byla cysta? Jaké máte zkušenosti s cyklem po clostibegytu? Ovlivnilo to nějak velikost/rychlost/kvalitu folikulu? Četla jsem že zůstává v organismu i v dalším cyklu v minimálním množství a hodně lidem se zadarilo právě následující měsíc. Přemýšlím zda tento cyklus je vůbec nadějný, jestli vůbec chodit na nativ, jednak kvůli cyste a jednak kvůli opozdenemu folikulu. Ale zase se mi nechce vynechat cyklus, moje amh je jen 0,1. 11 den velikost folikulu 17,5 mm, zítra ráno je odběr. Prijde mi to moc málo, uvidíme. Je to cyklus po Clostibegytu, takže by mělo být vajíčko snad kvalitní. Dále mi ten 11. den naměřili cystu 22 mm a další folikul 11 mm. Ovitrelle jsem si píchla 10. den večer. 
 
Na odběru jsem byla ve čtvrtek ráno a pak jsme jeli do Tropical Islands. V pátek jsem odtamtud volala, a vajíčko se oplodnilo, ačkoliv při odběru měl folikul jen 19 mm! Pak v pondělí jsem tam zase volala a vajíčko je v pořádku! Pokud vše půjde dobře, dnes, tedy v úterý jdu na transfer. Nemůžu se dočkat až mi dnes po osmé zavolaji v kolik mám přijít.
Tak jsem byla včera na embryotransferu, měla jsem z toho super pocit, že se embryo dožilo 5. dne, jenže na místě jsem se dozvěděla, že to embryo je kvalita 3 :( Takové se většinou ani netransferuje. Už druhý den mělo hodnocení 3, třetí den 2, čtvrtý den jen 10 buněk a pátý den hodnocení bl2g3. Když jsem embryo ale viděla před výkonem na monitoru, vypadalo, že už má ten ocásek, tedy, že je už hatchujici, tak snad...doufám. Na internetu jsem nenašla informaci, že by někdo otěhotněl s takovou kvalitou, ani že by to někomu vůbec transferovali, ani že zahraničních informací. Spoléhám na to ale moc, věřím tomu. Zní to divne, ale preju si at se aspoň trochu chytí, I kdyby z toho mělo být biochemické těhotenství, ať vím, že moje  tělo není ještě úplně odepsany. 
 
Dívala jsem se na ty papíry z předchozích embryotransferu a minulý měsíc bylo třetí den kvalita 2, nepovedl se. Loni byla třetí den kvalita 1 a dokonce kompaktujici už ten třetí den, nepovedlo se. V roce 2015, byla kvalita 2 a povedlo se. Ale to se aspoň vyvíjelo tak nějak rovnoměrně. Třetí den mělo 8 buněk, 4 den morula. Ukázkový vývoj. Tentokrát bylo třetí den jen 6 buněk a čtvrtý den jen 10 buněk a kompaktujici. Ale věřit se musí pořád. Dala jsem za tento cyklus 19500 Kč.
 
1.den po et jsem byla v práci a nic mi není. Chvílemi jsem úplně zapomněla, že jsem po embryotransferu. Jsem úplně v pohodě. Bohužel. Četla jsem si své zápisky z minulého těhotenství a byla jsem strašně unavená, což teď nejsem, ale třeba to přijde. Teď byla taky blastocysta.
2.den po et, zase mi nic není. Akorát mě v noci bolely z áda,ale to bylo asi jak jsem ofoukla od otevřeného okna. Strašně moc tomu věřím a přeji si, aby to vyšlo. Byla jsem zase na Karlově mostě, prosit za úspěch tohohle pokusu o otěhotnění. Ty krásná třídenní embrya si ani neskrtla. Věřím tomu, že když je to blastocysta, tak může ihned reagovat s delohou a nikam se nezatoula.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář