Jdi na obsah Jdi na menu

Konečně! Antiparazitická kůra je tady

13. 8. 2013

Tak jsem začala kombinovat koloidní stříbro, mms a urinu a to všemi směry. Výsledkem bylo, že ze mne vyšlo pár škrkavek. Tyto jsem vylovila a donesla svému obvodnímu lékaři  s tím, že chci udělat rozbor a chci na to konečně léky. Byla jsem u něj asi měsíc předtím a říkala jsem mu, že mám ve stolici parazity a on se mi vylozene vysmál. Taktéž se stalo i nyní. Řekl mi, že je to ještě málo vzorků a že mám donést další a další. Dokud mne to nepřestalo bavit, protože jak může pracující člověk takto často navštěvovat lékaře. Výsledků ani léků jsem se samozřejmě nedočkala. 

 

Tak jsem proto kontaktovala léčitelku u které jsem již jednou byla s prosbou o antiparazitika. Ta souhlasila a ještě ten den jsem tam naběhla a donesla si je domů. Odedneška je beru podle plánu, je to kúra na měsíc. Těším se, že toto bude cesta správným směrem a konečně se zbavím mnoha vleklých problémů. 

Při antiparazitální kůře se musí jíst hodně málo a hlavně hodně pít, aby si tělo mohlo šetřit energii na boj s parazity. Hodlám teď zařadit ostropestřecovou kašičku, která úžasně podpoří játra - ta totiž dostanou dost zabrat a navíc hrubé slupky odstraní ze střev oslabené parazity.

 

Úterý - Praziquantel - 2-2-0
Středa - Praziquantel - 2-2-0
Čtvrtek - 
Pátek - Hetrazan - 2-0-2
Sobota - Hetrazan - 2-0-2
Neděle - Hetrazan - 2-0-2
Pondělí - Hetrazan - 2-0-2

Pak každé úterý - Praziquantel - 2-2-0

 

Edit: 25.8.2013

Tak jsem trošku zklamaná, zachvíli budu mít za sebou 2 týdny antiparazitické kůry. Každý den se poctivě hrabu - ve víte čem - a ani jedna potvůrka nevyšla. Předtím jsem jich pár vyhnala koloidním stříbrem a teď vůbec nic. Žádná změna v ničem nenastala, vůbec nic.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář