Jdi na obsah Jdi na menu

Kvasinky

17. 4. 2013

 To že mám kvasinky vím už dávno.Výtok mám odjakživa - už od dob, kdy jsem poprvé navštívila gynekologa někdy ve 13 letech. Pokaždé mi na rozboru výtěru našli kvasinky, dostala jsem antibiotika a nějakou mastičku. Zabralo to, ale vždy třeba po 3 týdnech to bylo zpět. Když jsem šla pak za rok na další prohlídku, vše se opakovalo. Doktoři radili, sedací heřmánkové koupele, výplachy rosalginem, bavlněné prádlo apod. - vše jsem dodržovala, ale marně. Dokonce už nepřetržitě několik let beru švýcarská probiotika, které považuji za nejlepší.

Teď, kolem věku 25 let mne však výtok začal opravdu obtěžovat. Nejen, že někdy zapáchá, někdy je ho hodně moc a také v něm někdy vidím příčinu toho, že nemohu otěhotnět. Každopádně mi tím tělo dává najevo, že něco je v nepořádku.

Kvasinky stejně tak mohou způsobovat můj ekzém a lupy.

Už rok proto nejím lepek, půl roku nejím sladké, snažím se omezit i sladké ovoce a jářku, lepší to není. Proto jsem se rozhodla, zkusit týden jen na syrové zelenině. Musím říct, že to zabralo, především na akné, ale trochu i ekzém se uklidnil. 

Ale jakmile jsem se vrátila k normálnější stravě, tak se vše vrátilo do starých kolejí. Ve fotogalerii nějaké příznaky kvasinek na obličeji (suché koutky, které praskají, dále suchá kůže mezi prsty a navíc k tomu černě ohraničené, popraskané a bílé paty)

 

Kvasinky neboli Candida Albicans neboli kandidóza

Všechny příznaky se dají najít zde: http://nemoci.doktorka.cz/kvasinky/

 

Náhledy fotografií ze složky Kvasinky

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - Klystýr s darovanou urinou

13. 5. 2015 12:44

Na candidu pomáhá dárcovská urinoterapie, stačí užití per rectum, protože candida sídlí převážně ve střevech. Na klystýr darovanou urinou stačí 2 litry moči od zdravého dárce napustit do střeva a podržet aspoň 10 minut. Darovaná moč může být stará až 3 dny, takže není nutné, aby požadované množství dárce nasbíral za jeden den