Jdi na obsah Jdi na menu

Mám parazity?

17. 4. 2013

 Vzhledem k tomu, že moje situace se zhoršovala. Mozek už mi nemyslel, jak dříve, ekzém, akné, nešlo mi zhubnout, změny nálad, nepravidelná menstruace... a tak bych mohla pokračovat. To co mne dohnalo k tomu hledat si více informacích o mých problémech bylo toto: Snědla jsem mandle a osypala jsem se po nich (nikdy v životě se mi to nestalo a to jím mandle celkem hodně), hojilo se to téměř 14 dní. Pár dní po tom jsem snědla bezlepkový chleba obsahující mák a já jsem se opět osypala. Podívala jsem se do zprávy z alergologie a na mandle ani mák nejsem alergická (výsledek půl roku starý). Jakto???

 

Trochu jsem hledala na internetu a zjistila jsem, že některé teorie říkají, že alergie mohou způsobovat paraziti. Jedná se například o roupi, škrkavky, tasemnice a další věci. Když se nad tím zamyslím, tak jsem hodně času v dětství strávila se zvířaty, které je většinou mají. A když si představím, jak jsem se s nimi muckala. Samozřejmě podhoubí pro všechny parazity jsou kvasinky, které jim připravují prostředí pro život. Příznaků, že máte parazity je mnoho, napíšu svoje:

- zácpa, akné, ekzém, suchá kůže na celém těle, lupy, horší dýchání v noci a chrápání, občas mlhavé vidění, nadýmání, nepozornost, horší myšlení, únava, spavost, svědění v uších, svědění očí, touha po sladkostech a brambůrkách, neustálý hlad

 

Samozřejmě je možné, že žádné parazity nemám, ale protiparazitickou bylinkovou kůrou snad nemohu nic zkazit a uvidím, zda ze mě nějací paraziti vypadnou, alespoň nejací, abych viděla, zda jsem se vydala správnou cestou. Kvasinky totiž mám na 100% a protiparazitické kůry jsou i proti nim.

 

Objednala jsem se k alternativní lékařce, kterou mi doporučila přítelova maminka, které našla nějaké parazity, ale jsem objednána až na červen.

 

Paraziti

Můžete je chytit od zvířat, ale i na veřejných toaletách nebo ze špatně omyté zeleniny

Vysávají z vás vitamíny, minerály a výživné látky, kterými se sami živí a tak vás oslabují

Améba - obsadí tenké a tlusté střevo, kde způsobuje vředy (objeví se jako problém na kůži), ale může vycestovat i do jater a mozku

Bičenky - způsobují záněty mandlí a zubní kazy, takže pokud se vám v poslední době začaly nenadále kazit zuby...

Roupi - často jsou nejen ve střevě, ale i v pohlavních orgánech, kde způsobují chronické výtoky a někdy i neplodnost

Tasemnice - někdy má až několik metrů, způsobuje závratě, nechutenství

Měchožil - podle některých zdrojů způsobuje deprese, roztroušenou sklerózu a především Alzheimerovu chorobu

Škrkavky - způsobují například odulé břicho, takže člověk má normální postavu a jen větší břicho

Stojí za to si přečíst sérii článků o parazitech zde:

http://www.jajsem.com/zbavovani-se-ruznych-forem-parazitu-1-dil/

http://www.jajsem.com/zbavovani-se-ruznych-forem-parazitu-2-dil/

http://www.jajsem.com/parazite-3-dil-ridi-nas-zivot-a-emoce-zkracuji-nam-delku-ziti-a-urychluji-starnuti/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář