Jdi na obsah Jdi na menu

Můj boj s kvasinkami II

28. 7. 2013

Tak mám za sebou několik sankhapraksalan, několik očist jater, sedmidenní hladovku, nespočet klystýrů atd. Všechny tyto akce za sebou zanechaly jen krátkodobý účinek, ale vždy viditelný, což mne utvrzuje v tom, že jdu správným směrem. 

Když si vzpomenu, kolik kvasinek ze mne vycházelo při půstu či kolik jich ze  mne vychází i při obyčejném urinovém klystýru, nenechává mne to na pochybách, že mi v těle pěkně bují. Po trojčátku se už skoro 3 týdny stravuji jen syrovou stravou a je to nepopsatelný rozdíl, úžasné vyprazdňování a s tím spojený stav jasné mysli je k nezaplacení. Co se týká vnitřního pocitu jsem teď naprosto šťastná a dokážu myslet i na jiné věci, než jak ven z tohoto bludného kruhu. 

Jsem si ale jistá, že nad kvasinkami vyhráno nemám a vše může být zpět než bys řekl švec. Utvrzuje mě v tom ekzém a akné, obojí se rozbují po dietní chybě. A musím říct, že obé reaguje stejně - je to stejný druh problému, jen jiný projev. Plus mě trápí nafouknuté břicho jak kdybych byla v pátém měsíci, ač chodím pravidelně běhat a cvičit. Trošku mě děsí, že budu muset najet na režim, kdy se nejí ani ovoce, jelikož obsahuje hodně cukrů, ale ten pocit zamlžené mysli už nechci nikdy zažít. Jsem rozhodnutá v tomto případě jít přes mrtvoly (vztahové). pH si udržuji také v ideální formě, přes den nad 7 a přesto břicho stále nemizí. 

Ještě dojím načaté oříšky kešu a sirnou patlanici v lednici a najíždím na krutý protikvasinkový režim. Četla jsem o něm stokrát, ale vždy jsem si říkala, že je snad usměrním i jiným způsobem. Ale teď už vím, že ne a pokud nezabere ani 100% protikvasinková metoda, tak už jsem asi ztracený případ.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář