Jdi na obsah Jdi na menu

Hyperaktivní močový měchýř

10. 7. 2013

Už mám delší dobu problém s častým a hlavně náhlým nucením na močení. 

Dnes jsem zjistila, že by to mohlo být způsobeno křečovými žílami v oblasti močového měchýře. Po hladovce mi toto nucení úplně vymizelo, do té doby, než jsem začala jíst normálně. 

 

Zjistila jsem, že na křečové žíly by měly pomáhat vysoké dávky hořčíku, takže to zkouším. Koupila jsem si ve Fichemě velkou dávku Epsomské soli, takže budu dodávat hořčík ve velkých dávkách. http://www.fichema.cz/cs/56-sran-hoenat--hok-sl

Musím pozorovat, jak se moje nucení na čůrání vyvíjí. Souvisí to podle mne s žílami jinde na těle, když držím hladovku nebo jím střídmně, tak je mám zalezlé a zároveň nucení je pod kontrolou a naopak.

 

Edit 22.10.2013

Tak si teď uvědomuji, že problémy s močovým měchýřem jsou pryč. Člověk si to ani neuvědomí, že nějaký problém vymizí, spíš si všimne, když přibyde. Problém úplně zmizel, když jsem začala cíleně odkyselovat tělo sodou. Tělo dělá psí kusy, mám pocit, že se uvnitř vyrovnává s něčím fakt hnusným,  protože jím téměř jen syrovou stravu a i přesto se tělo ukrutně rychle zpět okyselí. Každopádně, pokud odkyseluji lžičkou sody ráno a lžičkou sody večer, problémy s čůráním jsou pryč. Teď jsem byla na víkend na výletě bez sody a už se to trošku projevovalo, takže evidentně budu ještě dlouho závislá na sodě, ale rozhodně to není tak hrozné jako dřív. Nucení se zvyšuje, když piju hodně alkoholu, hlavně vína, které silně okyseluje.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Makiavella - VŠE O HYPERAKTIVNIM MOCOVE MECHYRI:

18. 10. 2019 10:25

Dobry den, sdilim vsude mozne tento podrobny clanek o pricinach, projevech a hlavne lecbe a babskych radach, jak mocak rychle uzdravit -- https://www.erekce.cz/hyperaktivni-mocovy-mechyr/

Míša - faktorů okyselujících tělo je víc, jídlo a soda je jen 40%:o)

6. 2. 2014 8:54

Detoxikace

viz. dědek kořenář, nebo http://www.celostnimedicina.cz/fulltext.php?hledej=p%F8ekyselen%ED , DÝCHÁNÍ DÝCHÁNÍ A DÝCHÁNÍ(SAMOZŘEJMĚ PLÍCE V DOBRÉM STAVU, ABY DOKÁZALY KYSLÍK ABSORVOVAT, TAKŽE NO STRESS A NO CIGARETY:O)

Pro zpomalení zanášení organizmu JONem (jaterní odpad nezdetoxikovaný) a za účelem navrácení pocitu zdraví a pro dlouhověkost je nutno upravit prostředí organizmu do maximální detoxikace, aby se mohl bránit vedlejším účinkům potravní chemie i veškeré ostatní chemické zátěže. Problémem je, že játra jsou hlavní detoxikační orgán, ale zanášejí se také. Problém druhý je v tom, že je potřeba detoxikovat i to, co se v těle usadilo už dávno jako beton a vytěsnilo svým objemem životně důležité rozpouštědlo bordelu – vodu.

Vody je potřeba pít tolik, aby bylo vymočeno podle mě asi 2-2,5 litru moči za den, dámy,děti a starci možno i o trochu méně.

Každá buňka těla potřebuje k životu 3 věci: Přísun kyslíku, živin a zbavení se svých metabolických zplodin (metabolity).

Metabolity se dostávají membránou z buňky ven do okolních tělesných tekutin. Bohužel jen tehdy, není-li tam již obsazeno nezdetoxikovanými metabolity z minula nebo z nadměrné činnosti jiných tkání. Odtud to jsou metabolity dopraveny do jater a detoxikovány hlavně enzymatickou oxidací. Ovšem jen tehdy, mají-li játra kyslík.

Kyslík se do organizmu dostává dýcháním, ale to funguje kvalitně jen při tělesné námaze, jinak automatika velmi zaostává za potřebou, protože mozek nemá nebo nevyhodnocuje signály o přidušení kvalitně. Nevyhodnocuje je pro jiné stresové vytížení nebo nemá, protože krční páteř vpřed nesené hlavy jako Hurvínek se prohýbá dopředu a vzadu se uskřinují nervy odstupující z míchy, které pak nevedou korektně signály z čidel dechu v krčních tepnách na úrovni štítné žlázy (proto mnohdy nefunguje ani štítná žláza dobře).

Nejsou-li metabolity dobře játry detoxikovány či vylučovány, hromadí se v organizmu hlavně ve vazivech. Nejvíce nám to vadí v kloubech (vržou a před použitím se musí rozhýbat, aby fungovaly) a v okolí páteře, kde svými otoky blokují i odstupující nervy a ty potom inervují vnitřní orgány nekorektně, což vede nejdříve k jejich špatné funkci a posléze k poruchám a chorobám.

Když je kyslíku málo, tak buňka přechází na anaerobní režim, při kterém využívá kyslík z molekul cukru a škrobu za cenu obrovské produkce organických kyselin ze zbytků použitých molekul. Tam, kde se zpomalí tok krve, dochází ke spotřebování kyslíku z krvinek a přechod na anaerobní režim. Lokální překyselení omezuje buňkám možnost vyloučit do daného prostoru svoje zplodiny a přecházejí přes stav zástavy funkce a otok v postupné oslabování až odumírání.

Překyselení je doprovázeno hypoglykémií a až nezvladatelnou chutí na něco sladkého. Když si vezmete něco sladkého a játra to ihned vypustí do hladového oběhu pro vaše uspokojení, slinivka si všimne náhlého rozdílu v množství cukru v krvi a vypustí do vás během asi půl hodiny inzulín, aby se cukr vstřebal do buněk. Kupodivu nejsnáz a zcela zákeřně se uloží do buněk tukových. A za hodinu máte zase hlad, který lze léčit naštváním se, tělesnou námahou, zdřímnutím si nebo opět potupně pamlskem.....

S pozdravem Míša