Jdi na obsah Jdi na menu

První návštěva léčitelky

17. 6. 2013

Dnes jsem navštívila léčitelku, která mi pomocí přístroje Salvia měřila parazity a taky co můžu jíst a co ne. 

Celkem mě překvapilo, že než aniž bych cokoliv řekla poznala moje problémy a to celkem dobře. Sice na některé věci zapoměla, ale i tak to byla slušná práce. Našla mi problémy s levou ledvinou, to by mohly být ty kruhy pod očima, problémy s pohlavním ústrojím a samozřejmě se střevy. Řekla mi, že mám skoliozu, ale tu má dnes skoro každý a také, že mám problémy s ušima, i když jsem s nima nikdy v životě problém neměla.

Dál mne testovala ohledně potravin, které mi dělají dobře a které ne - je to šílené, ale bylo to opět vcelku správně! Už chvilku přece jenom svoje tělo pozoruji. Rozpor byl jen v čočce a rýži - řekla mi, že rýži můžu ve velkém a čočku nejíst - dle mých sledování to je spíš naopak. Jinak spousta dalších věcí seděla, testovala asi tak 200 druhů jídel. Napsala mi potraviny, které mám jíst a které ne.

Našla mi spoustu parazitů, virů a dalších sajrajtů, testovala jich asi tak opět 100. Našla mi jich neskutečné množství. Po prvních 30, o kterých jsem v životě ani neslyšela mě to začlo trochu nudit a začla jsem si myslet, že ta ručička tam kmitá náhodně. Když v tom vytáhla ve svém programu HIV 1 a HIV 2, trochu ve mě zatrnulo, i když vím, že se rizikově nechovám, ale člověk nikdy neví :-) a obě vyšly negativní, to mě zase vrátilo pozornost. Našla mi tam zlatého stafylokoka a to je jen jeden, který si pamatuju, od dalších parazitů tam byla taky velká zátěž.

No zanechalo to ve mne velmi silné pocity, protože mi našla spoustu i vážných nemocí. Nechala jsem si od ní prodat  nějaké preparáty - peníze se dají utratit i hůř a uvidím :-)

 

Co teda můžu jíst: květák, cizrnu, ananas, mrkev, okurku, pohanku, rýži, ryby, maso, fazole, červená a zelená paprika, jogurty, tvrdé sýry, banán, cibule, švestky. Tak nevím, moc mi toho k jídlu nevyšlo a hlavně mě netestovala na ořechy, kterých jím celkem dost. To by mě zajímalo, co si z těchto surovin uvařím. Budu teda dál jíst ořechy a taky vejce. Takže ke svačině do práce si budu nadále nosit švestky a taky banány, možná i papriku

Věci, které teda omezím jsou rajčata, jablka, ředkvičky, hrozno, brambory, olivový olej a mandarinky. Ještě přemýšlím co s tím jogurtem, myslím, že mi zrovna dvakrát dobře nedělá.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář