Jdi na obsah Jdi na menu

Vývoj mého pH

Neděle

ráno - pH 5 (následovala soda)

poledne - pH 6 (následovala několikrát soda)

večer - pH 7

 

Pondělí

ráno - pH 5 (následovala směs melasa+soda+citron+ několik tablet sody z lékárny)

poledne - pH 7 (další tabletky sody - asi 5)

16:00 - pH kolem 8 (další soda a jablečný ocet)

 

Úterý 

ráno - pH 8 (nechápu proč přes noc nekleslo, dala jsem melasu+sodu+citron)

poledne - pH 7 (dvě tablety sody)

večer - pH 8 (snižování vařeným jídlem a sýrem)

 

Edit. 22.10.2013

Po měsíci měření pH každý den jsem nabyla jisté zkušenosti.

Nejdříve jsem se snažila odkyselovat sodou několikrát denně, ale přišla jsem na to, že mi více vyhovuje jiný styl. Ráno si změřit pH a pokud je nižší než 7, tak si dám lžičku sody. S tím si bohatě vystačím do večera a večer třeba kolem 5-6 hodiny si dám další lžičku (samozřejmě následuje orientační náměr). Ráno se pak probudím většinou s nižším pH než večer, ale mám pocit, že acidobazický píst stále dobře nefunguje. Pokud tělo večer odkyselím, předpokládala jsem, že přes noc všechnu kyselost vyloučí a já budu mít po ránu 5 nebo maximálně 6. Ze začátku jsem po ránu naměřila i 8, teď se to zlepšuje, už dlouho jsem po ránu nenaměřila víc než 7, takže to chce skutečně hodně času a poctivého snažení, dostat tělo do rovnováhy.

Důležité je, že pokud si dáváte sodu, musí byt odstup od jídel 1 hodinu (ideálně 2) jinak soda zapůsobí kysele!

 

Edit 15.11.2013

Tak jsem zrovna zjistila, že už užívám sodu přes 2 měsíce témeř každý den a mám pocit, že to taky není moc dobré, protože je v ní hodně sodíku a ten by mi mohl poškozovat ledviny. Proto jsem zvolila mírnější variantu a o té napíšu v dalším článku :-)

Ale jinak se sodou mám veskrze dobré zkušenosti, jak už jsem psala předtím, už nemám nucení na čůrání, co se týká zlatého stafylokoka na tváři, tak ten se také vyklidnil (i když stále není stoprocentní), nebudím se ráno zničená, ale nos a noční dýchání mě trápí čím dál víc, ale to nemá asi nic společného se sodou.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Katka - Na candidu pomůže klystýr darovanou urinou

13. 5. 2015 12:40

Na candidu pomáhá dárcovská urinoterapie, stačí užití per rectum, protože candida sídlí převážně ve střevech. Na klystýr darovanou urinou stačí 2 litry uriny od zdravého dárce napustit do střeva a podržet aspoň 10 minut. Darovaná moč může být stará až 3 dny, takže není nutné, aby požadované množství dárce nasbíral za jeden den.