Jdi na obsah Jdi na menu

Zlatý stafylokok na tváři

12. 8. 2013

Asi mám zlatého stafylokoka na tváři. Objevilo se mi obrovské akné, které se rozlézá do stále většího okolí. Není to ale obyčejné akné, tohle jsou velké podkožní hrboly, které zalézají a zase vylézají na jednom místě a nikdy “neuzrají” a neobjeví se jim bílá čepička. Normální akné se objeví, uzraje a zase zmizí. Toto je podkožní vřed, který je tam stále už několik měsíců a někdy vyjede na povrch, někdy se trochu stáhne zpět pod kůži, ale hrbolek tam je stále. Teď jich mám asi dvacet. Někdy bolí víc, někdy míň.

Podle fotek jsem si řekla, že by to mohl být ten stafylokok, ale samozřejmě nevím co to je přesně. A taky beru v úvahu, že mi ho diagnostikovala léčitelka. Zašla jsem si s tím na kožní, ale jak jsem čekala, tak mi řekla, že je to akné a dala mi univerzální antibiotikum, díky kterému si mi to rozlezlo po celém obličeji šíleným způsobem. Na tomto druhu “akné” je zajímavé to, že nemá souvislost se střevy – po výplachu se to nezlepší ani o píď. Proto mne napadl ten zlatý stafylokok přímo na kůži.

 

Zkoušela jsem na to všechno. Nezabrala hladovka, potírání vším možným – ani MMS, ani koloidní stříbro, ani ty antibiotika od kožní, ani urina. Dokonce jsem zkoušela napařování MMS – 5 kapek chloritanu sodného + 5 kapek 50% kyseliny citronové se ihned přiloží ve skleničce na poškozené místo tak, aby nemohl unikat vzduch a výpary přímo působili. Četla jsem, že to má být přiloženo 5 minut, já jsem to měla přiloženo jen asi 2 minuty a už se mi kůže trošinku spálila.

 

Tak jsem si řekla, že vyzkouším lichořeřišnici, která by měla být jediným možným lékem na zlatého stafylokoka. I kdyby to, co mám já nebyl on, tak uškodit to nemůže. Beru lichořeřišnici už skoro 2 týdny. Ráno a večer lžičku umletého a kolem poledne 20 kapek tinktury a nezaznamenala jsem ani minimální zlepšení. Ani co se týká močového měchýře, který by s touto problematikou měl být spojen. Vzhledem k tomu, že zlatý stafylokok se usazuje v močových cestách a odtud páchá své zlo. V lichořeřišnici budu pokračovat, dokud všechno co mám nedoberu, mám material ještě tak na dalších 14 dní.

 

Náhledy fotografií ze složky Zlatý stafylokok

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Liana - zalatý stafylokok a jiné

14. 9. 2013 0:05

Dobrý den, doporučila bych vám toto http://www.shift-centrum.com/detoxikace-v-sit-systemu.html
také mám zlatého stafylokoka a spousty jiných virů a parazitů.půsty,klystýry, mms atd. mi stále nepomáhali. nechala jsem si udělat diagnostiku a mé tělo je plné všeho možného. paní Křivánková postupuje při léčbě systematicky a má velké úspěchy. já moc systematická nebyla, vlstně jsem si až škodila.

IDA - Re: zalatý stafylokok a jiné

15. 11. 2013 18:11

Díky za inspiraci, podívám se na stránky, avšak já už svou alternativní léčitelku mám :-)

IDA