Jdi na obsah Jdi na menu

Jablečný ocet

19. 2. 2014

 Piju jablecny ocet, uz zhruba třetí tyden. A jako obvykle, nejsem zadny troskar. Davam si pokazde 1 cm do sklenice a doliju ji plnou vody {coz muzou byt asi 4 lzice octa}. Je to teda fakt sila, stipe to v krku a je to silne kysele. Davam si to rano na lacno, pak misto obeda a jeste vecer pred spanim. A jelikoz toho piju fakt hodne, uz jsem spotrebovala skoro dve lahve. Jeden jsem mela ze zdrave vyzivy a druhy z DM drogerie.
A co jsem tedy pri piti octa zpozorovala? 
1. Super je, ze kdyz tento nalev vypiju nemam chut na sladke, takze jakmile dostanu na neco chut, napiju se trochy octa s vodou a je to nachvilku zahnane. Nemela jsem nic sladkeho uz tyden a to je fakt co rict, byla jsem na sladkem zavila. Taky kdyz pravidelne piju ocet, tak nemam vubec hlad. Za den mi staci ke svacine jablko, k obedu par mandli a k veceri trocha ryze. Ale nesmim to prehanet, vyuzivam toho k tomu, ze jim hodne zdravych veci a min.
2. Zlepseni traveni, pravidelne vyprazdnovani a to i nekolikrat za den, to je sen. Jednou jsem si dala fakt silny octovy koktejl a hned jsem bezela, cisti to teda intenzivne.

 

Jednou jsem někde četla o jablečném octu - kudy teče, tudy léčí. A tak se tím řídím. Pokud ho seženu, tak ho piju po ránu hned na lačno jako první věc. Úplně mě to po ránu nakopne a taky nemám chuť na sladké. Upravilo se mi po něm krásně vyprazdňování, zároveň by měl účinkovat na všechno možné, včetně endometriozy.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář