Jdi na obsah Jdi na menu

Klystýr urinou

19. 2. 2013

 S klystýrem jsem začala ještě dříve než jsem poznala urinoterapii. Vzhledem k tomu, že toto vše dělám proto, abych se zbavila ekzému a akné, ideální je mít pročištěná střeva. Nejdřív jsem si na to vůbec netroufala, ani jsem nevěděla jak klystýr provozovat. 

Prostě jsem zašla do zdravotnických potřeb a řekla, že potřebuji klystýr. Zpočátku jsem se trochu obávala, aby si o mě prodavačka něco nemyslela, ale zjistila jsem, že není čeho se bát, ti prodavači tam jsou od toho. Paní mi dala na výběr klystýr o objemu 2 litry a nebo klysterovací balonky - zvolila jsem balonek o objemu 500ml, jelikož jsem si představovala, že to bude jednodušší na použití. I s postupem času zjišťuji, že tyto balonky jsou velmi pohodlné a když je 500ml málo, klidně si dám dvě dávky. 

 

Použití je zhruba takové, že balonek napustíme vodou a namažeme si konečník vazelínou nebo něčím mastným. Trubičku si zastrčíme do konečníku a zmáčkneme balonek, dokud vše nevteče. Ideální poloha by měla být vleže, ale já to dělám ve stoje a pak si lehnu, je to pro mě pohodlnější.

Ze začátku jsem pro klystýr používala přefiltrovanou vodu nebo heřmánkový čaj a snažila se tekutinu udržet přes 20 minut. Pokud si lehnete na záda a podložíte si pánev, není to žádný problém. Po těch 20 minutách, až se dostaví nutkavá potřeba na velkou, jdu si ulevit a vyteče ze mne spousta nepořádku. Zpravidla po každém klystýru jdu na velkou dvakrát.

O stupeň lepší klystýr je s přidáním co nejvíce uriny nebo nejlépe jen s urinou. Moč krásně střevo vyčistí, můžete to hned pocítit. Buď použiji okamžitě teplou moč, jelikož je problém s ohřevem, moč se musí ohřívat ve vodní lázni. Napouštět si do střev studenou moč je velmi nepříjemné, můžete si to sami zkusit. Ještě silněji by měla působit moč odpařená na 1/4, ale tu jsem si dosud netroufla použít, jelikož jsem četla, že na urinové klystýry by si tělo mělo nejdříve zvyknout, aby nedošlo k popálení sliznice.

Když si třeba týden klystýr nedělám, je rozdíl hned poznat. Následující den po klystýru totiž vidím hned lepší pleť, především na těle, vzhledem k tomu, že mám ukrutně suchou pleť, každou změnu poznám. Po aplikaci hladovky a teď občas klystýrů můžu říct, že akné na čele (které souvisí se střevy) je hodně uklidněné. Teď ještě potřebuji zapracovat na akné, které mám okolo úst a souvisí s reprodukčními orgány :-(

 

Edit 26.4.2013 

Zapoměla jsem napsat, že urinový klystýr v sobě udržím nejdéle ze všech. Třeba česnekový jen minutu, citronový 5 minut. S urinovým nemám problém těch 15 - 20 minut

Edit 2.5.2013

Urinový klystýr je dar, umí vytáhnout největší sajrajty z těla - viz příspěvek o očistě jater. Beru ho jako posvátný obřad, takže nejdřív si udělám klystýr něčím jiným /citronem, kávou/ a pak jako vrchol všeho nakonec urinu

 

Náhledy fotografií ze složky Urinoterapie

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Martin - Super :)

30. 7. 2018 21:17

Dekuji za typ na uplne nejlepsi klystyr byl to uzasny pocit na poprve jsem volil urinu 1:1 priste uz zkusim cistou jsou zde i dalsi zajimave clanky treba klystyr nekolikrat za sebou urcite taky zkusim :)

Lamia - Klystýr darovanou urinou

8. 7. 2016 20:28

Mimořádně léčivé účinky má klystýr darovanou urinou. Doporučuje se, pokud je urina fermentovaná 5 až 8 dní, tím se zvyšuje čistící účinek.

Dawe - Klystýr

22. 2. 2015 21:34

Neříká se tomu nástroji irigátor? Jsou lidi, kteří v lékárně řekli, že chtějí klystýr a celkem lušně se jim vysmáli: "tak si sundejte kalhoty" :D

IDA - Re: Klystýr

30. 3. 2015 15:55

Máte samozřejmě pravdu, nicméně mě se nikdy v lékárně po slově klystýr nevysmáli.

Ida

Alena - Odleželá urina na klystýr

30. 10. 2013 21:54

Já používám na klystýr týden starou urinu, je to výborná čistící tekutina.

IDA - Re: Odleželá urina na klystýr

15. 11. 2013 18:09

To Vám závidím, je jasné, že odleželá urina je ještě větší dar než čerstvá. Ale ne každý má doma pro to tolik podpory.

IDA