Jdi na obsah Jdi na menu

Pití uriny

12. 8. 2013

Pití uriny je zvláště vhodné v době hladovky, protože ji urychluje a člověk pak ani nemá takový hlad. O tomto se zmiňuji v sekci Hladovky a půsty.

Jak je to ale s pití uriny v každodenním životě? Měla by především zlepšovat pleť, což nemůžu posoudit, protože s pletí bojuji spoustou způsobů. Je pravda, že kůži na nohách mám nebývale hebkou, ale nevím do jaké míry za to může pití uriny a do jaké míry pití koloidního stříbra, ke kterému jsem se odhodlala asi před týdnem a půl.

 

Co se týká pití uriny, tak piju asi litr denně už asi týden a je to skvělé na vylučovací systém, po ránu si dám sklenici čerstvé uriny a jdu na toaletu s lehkostí, od té doby nevím, co je zácpa. Chodím taky několikrát denně, což je ulevující po měsících zácpy, kdy jsem o každou stolici bojovala několik dní.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

ladislav sterenčák - urinoterapie dotaz

19. 11. 2013 20:32

Dobry den.Dá se použít urina pokud jsem diabetik a vysoký krevní tlak.Děkuji za odpověď

K. A. - Re: urinoterapie dotaz

30. 3. 2015 20:27

Na uloz.to se dají najít e-knihy Urinoterapie a nemoci a Urinoterapie očima lékaře od V. Partykové, dále jsou s touto paní přednášky na YouTube, myslím, že je organizuje herec Jaroslav Dušek. Potom knihy od G. P. Malachova a Jiřího Cingroše, který napsal Sám sobe doktorem a i knihu přímo o urinoterapii. Kdybyste nesehnal elektronické, pořád se prodávají i klasicky, i když v normálních kamenných obchodech je asi nenajdete. Taky vám doporučuju si na internetu přečíst článek, který vám otevře oči a nejspíš vás jako diabetika i pěkně naštve: http://www.celostnimedicina.cz/cukrovka-smrtici-iluze-o-teto-chorobe.htm

IDA - Re: Re: urinoterapie dotaz

9. 4. 2015 15:47

Milý K.A., díky za zajímavé tipy. Knihy, které zmiňujete jsem samozřejmě četla, i přednášky na Youtube viděla. Mohu vřele doporučit.

Ida

IDA - Re: urinoterapie dotaz

21. 11. 2013 13:26

Milý pane Sterenčáku,

bohužel Vám nedovedu kvalifikovaně odpovědět, jelikož podobné problémy jako Vy nemám. Doporučuji Vám přečíst si knihu Urinoterapie v praxi od Vilmy Partykové (úryvky, možná i celá kniha ke stažení na internetu), kde se dozvíte, že urinoterapie rozhodně nikomu uškodit nemůže. A zda Vám pomůže, to už musíte otestovat sám na sobe.

IDA