Jdi na obsah Jdi na menu

Urinoterapie na vlasy

17. 4. 2013

Aplikovat si urinu na vlasy opravdu učinkuje. Třeba dvě hodiny před mytím vlasů si je opláchnu urinou a zabalím do ručníku a klidně je bez opláchnutí vodou nechám uschnout. Pak si je umyju šamponem a již po první aplikaci můžu vidět výsledky, vlasy jsou tak silné jak nikdy, lesklé a lupy mizí.

Doporučila jsem to svojí mamce, která jediná z mého okolí není skeptická k alternativnímu léčení a zkusila to taky a musela potvrdit, že vlasy byly okamžitě silnější.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pavlína - Urina na vlasy

28. 10. 2013 9:29

Ahoj taky jsem si začala dávat urinu na vlasy, protože mi masivně vypadávají už roky a nic mi nepomáhá a všechny prostředky selhaly a peněz to stálo!!!! Mám čtvrtý zábal, ale zlepšení se nekoná, co se teda vypadávání týče. Že jsou vlasy silnější to je bez debat a taky se mi tolik nemastí. Doufám, že se mi vlasy vzpamatují a začnou růst. Urina je kosmetika, kterou nikdy nezapomenete doma. Dávám si ji na pleť, místo krému, hlavně ranní urinu, ta je nejúčinnější. Urina není odpad, je to poklad, to jen doktoři tvrdí opak, aby měli pacienty.

Monika - Re: Urina na vlasy

26. 5. 2017 20:58

Dobry den, chta bych,se zeptat, zda se po nejake dobe dostavilo zlepseni vlasu.

Dekuji.

IDA - Re: Re: Urina na vlasy

25. 6. 2017 8:35

Ano zlepšení je viditelné ihned, doporucila jsem to své mamce, která jej také zaznamenala. Jenže ne každý má tak tolerantní rodinu, ktera umožní toto provozovat dlouhodobě. Úprava stravy má podobný a dlouhodobý efekt.

IDA - Re: Urina na vlasy

15. 11. 2013 18:10

Díky za to, že jste se s námi podělila o své zkušenosti!! Jasně, že urina je parádní věc. Škoda, že v této společnosti je to bráno spíš za úchylku :-(

IDA

jana - urina a vlasy

13. 3. 2017 7:03

rada bch vedela, jak dlouho delat tuto terapii,mesic, tyden ?

dekuji

IDA - Re: urina a vlasy

30. 4. 2017 12:55

Dobrý den, myslím, že poznáte po prvním použití rozdíl. Dále je to pak na vás. Ideálně napořád.

Denisa - Urina na vlasy

18. 9. 2014 13:00

I já začala s urinou proti lupům a daří se, dokonce jsou vlasy pevnější a krásně se rozčesávají. Také používám na obličej a hlásím se k urině, jako přídnímu léčebnému prostředku na kde co :)