Jdi na obsah Jdi na menu

Česnekový klystýr

18. 4. 2013

 Už jsem zkusila pár druhů klystýrů - jen voda, urinový, citronový, jogurtový a já nevím co ještě. Dnes jsem našla recept na klystýr s česnekem. Přišlo mi to jako fajn nápad, protože česnek může působit přesně tam, kam se ho snažíme vždy dostat skrz trávící trakt. Slibovala jsem si od něho pobití alespoň nějakých sajrajtů, kteří mi žijí ve střevě. 

Našla jsem nějaký recept na klystýr s česnekem a cibulí, ale nechtělo se mi načínat cibuli, takže jsem si udělala klystýr jen s česnekem. Pro začátek jsem si dala jen jeden stroužek, který jsem prolisovala a zalila teplou vodou a nechala stát zhruba čtvrt hodiny. Česnekovou vodu jsem pak slila a použila (je třeba, aby v ní nebyly kousky nalisovaného česneku). Pak se česneková voda naředí na zhruba jeden litr a může se použít.

Byla jsem překvapená, že klystýr vůbec nepálil, prostě pocit, jako když použijete vodu nebo urinu, žádný speciální pocit. Bohužel mi dělalo problém ho v sobě déle udržet, šlo to jen zhruba 5 minut. Udělala jsem si dvě klystýrové dávky hned po sobě s objemem zhruba 0,75 l.

Úžasné je, že mi to během jedné hodiny vyléčilo tři dny se táhnoucí bolest v krku a začínající nemoc. A ještě úžasnější je, že je to způsob, jak do sebe dostat česnek, aniž by z vás byl cítit a navíc přesně cílený. Stačí použít mikroklyzma a máte v sobě blahodárný česnek během 5 minut.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Jana - Česnekový klystýr na roupy

23. 3. 2018 14:11

Dobrý den, super nápad s tím česnekem, bojujeme doma zrovna s roupama, mějí je děti 6 let, 3 roky a 7 měsíců, bohužel všechny tři. Nevím, jestli bych ho mohla udělat i té nejmladší, co myslíte?