Jdi na obsah Jdi na menu

Je klystýr zdravý???

22. 4. 2013

  Vzhledem k tomu, že jsem četla několik názorů na klystýr - jak to, že je vhodný pro zdraví, tak že je nebezpečný a může způsobovat křeče, nadýmání a bůhvíco, chtěla jsem si v tom udělat jasno.

Samozřejmě, že jsem to vyzkoušela na sobě a trvalo dlouho, než jsem přišla na to, jak na to.

1) koupila jsem si klysterovací balonek, přišel mi jednodušší než klasický klystýr. Napouštěla jsem si do střev zhruba 300 ml tekutiny, především uriny. Ale pořád vytékaly jen zbytky jídla. Hlavně jsem jednou napustila, šla se vyprázdnit a myslela jsem si, že jsem si udělala klystýr, ale opak je pravdou. Samozřejmě jsem po každé aplikaci zaznamenala drobné zlepšení akné, ale nic významného. Toto jsem prováděla tři měsíce zhruba dvakrát týdně.

2) dalším krokem bylo zakoupení klasického klystýru, to znamená sáček s trubičkou a s uzávěrem na regulování proudu tekutiny. Opět jsem jednou napustila a šla se vyprázdnit, ale při tomto množství jsem tekutinu nedokázala udržet v sobě. Samozřejmě je třeba vytrvat a trénovat napouštění častěji a výsledky by se měly dostavit.

3) konečně jsem přišla jak na to. Dělat si několik napuštění za sebou. Pokud si udělám první s tekutinou 0,5l, tak při druhém už zvládnu 1l a tak dále. Ideální proto je, udělat si nejdřív dvě či tři napuštění s vodou nebo citronovou vodou a následně použít urinu nebo něco jiného silnějšího a tento nálev v sobě udržet co nejdéle - pak teprve uvidíte divy.

Při tomto způsobu při prvních dvou nálevech se vyplaví zbytky jídla, při třetím už uvidím většinou jen čistou vodu s trochou nečistot, ale pak když se napustím urinou a vydržím 20 minut, už vypadávají kusy nánosů ze střev - vypadá to jako hnědé placičky plné hlenu, tužší konzistence, je to zhruba 0,5 cm vysoké a rozměry jsou různé, například 3x3 cm. Když jsem toto poprvé viděla, věděla jsem, že jsem na správné cestě.

Předpokládám, že klystýry kritizují ti, co se vůbec nedopracovali do této fáze jako já. Kdo jednou zkusí klystýr, tak je jasné, že si řekne, že je to k ničemu. Když si představím, že střevo, když se rozloží může pokrývat velikost zhruba 100x100 m!! a celá tato plocha je pokryta půl centimetrovou tvrdou vrstvou nánosu. Už chápu zdroj svých problémů.

Odpůrci také říkají, že pravidelnou aplikací klystýrů se roztahuje střevo a tak tam vzniká větší místo pro nečistoty. Jenže nečistoty se tam usadí až za několik let, takže pokud si udělám klystýr dvakrát ročně, je tato námitka nepředmětná. 

Klystýry si zatím dělám pravidelně každý den, už asi 14 dní a zatím ze mě vyšlo jen 20x20 cm usazenin, takže mám před sebou ještě velký kus práce, ale jsem si jistá, že je rozhodně zdravější nemít v sobě tento hnus než mít roztaženější střeva.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář